Ακαδημία Ηρακλής

Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Καινοτομίας ΗΡΑΚΛΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ  ΜΕ ΤΑΧΕΙΑ  ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η NAMCO πρωτοπορεί και πάλι με το ΙΔΡΥΜΑ Εφαρμοσμένης Καινοτομίας «ΗΡΑΚΛΗΣ», αφού ολοκλήρωσε την κατασκευή ειδικά σχεδιασμένων  χώρων στις εγκαταστάσεις της όπου λειτουργεί το Ίδρυμα.

Εκεί θα εργάζονται,  θα δημιουργούν και θα μπορούν να επικοινωνήσουν τη δουλειά τους, σε ειδικές ημερίδες και σεμινάρια, Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, ειδικοί στην έρευνα και την ανάπτυξη  βελτιώσεων και  νέων εφαρμοσμένων καινοτομιών, γύρω από την αυτοκίνηση και όχι μόνο.

Το εργαστήρι «ΗΡΑΚΛΗΣ», που στο άμεσο μέλλον θα στεγαστεί σε πιο σύγχρονο χώρο,  2.000 τ.μ., πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα συμβάλει στη δυναμική είσοδο της Ελλάδας στη νέα εποχή της τεχνολογίας και θα αξιοποιήσει τα ανήσυχα ελληνικά μυαλά και το Ελληνικό  δαιμόνιο στην καινοτομία. Ο σχεδιασμός της NAMCO έχει ως σταθερό και διαχρονικό ΟΡΑΜΑ τους ταλαντούχους νέους επιστήμονες και πιστεύει ακράδαντα στη δική της φιλοσοφία, στο TALENTISM που ρυμουλκεί και οδηγεί την ανθρωπότητα στην ευημερία.

Το MASTER  PLAN της NAMCO, προβλέπει ότι θα πραγματοποιηθούν σημαντικά κέρδη μόνο και μόνο, από τις προτάσεις καινοτόμων προϊόντων των ταλαντούχων νέων επιστημόνων και μη.

Τα παραδείγματα άξιων Ελλήνων επιστημόνων ερευνητών είναι χιλιάδες ανά τον κόσμο με χαρακτηριστικότερο τον πρωτοπόρο τον διάσημο Έλληνα,  SIR ALEX ISIGONIS που σχεδίασε το πρωτοποριακό MINI της BMC 
που και σήμερα είναι το λίαν κερδοφόρο αυτοκίνητο της BMW, σε όλο τον κόσμο.

Η NAMCO συνεργάζεται με πολλά σχετικά ιδρύματα, καθώς και με το Greek Economic Forum.

Επίσης, συνεργάζεται με τα Πολυτεχνεία του Μονάχου, της Σόφιας, του Βουκουρεστίου, του Αθηνών, των  Χανίων , του Τελ Αβίβ και με  ορισμένα ιδιωτικά εργαστήρια, που δραστηριοποιούνται στην Ε & Α, εξετάζοντας σοβαρά τις όποιες  προτάσεις που αποτελούν την  βάση για καινοτόμες εμπορευματοποιήσιμες εφαρμογές.

Το σύνολο των καθαρών κερδών του Ιδρύματος «ΗΡΑΚΛΗΣ» θα διανέμεται πρωτίστως στους ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και δευτερευόντως στο Ίδρυμα για την ανάπτυξη του. Το ίδρυμα είναι καθαρά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ και προωθεί την κοινωνική αλληλεγγύη με τα μυαλά των αρίστων. Τέλος η NAMCO, όπως και πολλοί άλλοι, εργάζεται συντονισμένα και χωρίς καμία βοήθεια για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Καινοτομίας ΗΡΑΚΛΗΣ

Έρευνα & Ανάπτυξη

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (Ε&Α) της NAMCO εργάζεται και επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα.

Η Ελλάδα διαθέτει στρατό 250.000 επιστημόνων και ειδικών πληροφορικής και διατηρεί τη 10η θέση στον κόσμο στην κορυφή της IT list!

Namco Group

Καινοτόμοι μέθοδοι επαγγελματικής κατάρτισης για την εκπαίδευση ανειδίκευτων εργαζομένων τοπικά.

Καινοτόμο σύστημα λειτουργίας με τη χρήση ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στις ΜΟΝΑΔΕΣ PONY® MINI PLANT, για τη λειτουργία ηλεκτρικού δικτύου off-grid.

Εμπορικές καινοτομίες του εργαστηρίου εφαρμοσμένης καινοτομίας "ΗΡΑΚΛΗΣ" σε εξέλιξη:

Ηλεκτρικό PONY® VANγια ανεπτυγμένες αγορές και κορεσμένες πόλεις.

Σύστημα Δυναμικής Τεχνολογίας DYNATEC, τυποποιημένο και κωδικοποιημένο για την τοπική παραγωγή χαμηλού όγκου αυτοκινήτων στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Με τεράστιες εξοικονομήσεις αρχικού κεφαλαίου και φυσικών πόρων.

Καινοτόμα συστήματα χρηματοδοτικής μίσθωσης για την Αφρική μέσω εφαρμογής κινητών τηλεφώνων.

Το ειδικό όχημα 3 τροχών, “POLY”για την αντικατάσταση των πετρελαιοκίνητων 3-τροχων στο Κάιρο της Αιγύπτου, γνωστά και ως “tuc-tuc”, μειώνοντας κατά πολύ την ατμοσφαιρική και ηχητική ρύπανση.

Νέα συστήματα εξοικονόμησης καυσίμου σε συμβατικούς κινητήρες Diesel.

Καινοτόμοι μέθοδοι επαγγελματικής κατάρτισης για την εκπαίδευση ανειδίκευτων εργαζομένων τοπικά.

Καινοτόμο σύστημα λειτουργίας με τη χρήση ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στις ΜΟΝΑΔΕΣ PONY® MINI PLANT, για τη λειτουργία ηλεκτρικού δικτύου off-grid.

Επαγγελματικό σύστημα Εκπαίδευσης στο «ΙΔΡΥΜΑ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Ένα «δοκιμασμένο στη μάχη», μοναδικό και ταχείας εκπαίδευσης επαγγελματικό σύστημα, για βασικά πρότυπα μηχανικής. Μετατρέπει τους ανειδίκευτους εργάτες σε εξειδικευμένους τεχνικούς, προς όφελος όχι μόνο των PONY MINI PLANTS της NAMCO, αλλά και της μεταποιητικής βιομηχανίας γενικότερα.

Το ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό εκπαιδεύεται στο εκάστοτε «ΙΔΡΥΜΑ ΗΡΑΚΛΗΣ», το οποίο είναι ενσωματωμένο σε κάθε PONY MINI PLANT

Βραβεία NAMCO

Namco Group

2019 - HONORED COMPANY, AUTOMOTIVE MEETING, BURSA-TURKEY

Namco Group

2015 - GREEK ECONOMIC FORUM IN HARVARD UNIVERSITY

Namco Group

2007 - INTERNATIONAL TRANSOPRT AWARD

Namco Group

1984 - 6th EUROPEAN CONFERENCE DAIHATSU Co LTD

Namco Group

1984 - ACHIEVEMENT THROUGH THE PARTS SALES CAMPAINGS OF DAIHATSU PARTS

Namco Group

1982 - INTERNATIONAL TROPHY FOR TECHNOLOGY