Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ NAMCO

H ΦΩΝΗ ΤΗΣ NAMCO!

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ PONY®

Διαχρονικά συνηθίζεται να λέγεται, κατά κόρον, ότι οι ηγέτες σπανίζουν. Θέμα διαχρονικό, με διιστάμενες απόψεις. Η πρότασή μας: να καταφύγουμε στις ρίζες μας, στη ρήση του μεγάλου Πυθαγόρα, «νουν ηγεμόνα ποιούν» δηλαδή «κάνε το νου σου ηγέτη!»

Στη NAMCO φιλοδοξούμε να ηγούμεθα με το νου και με σύστημα στην εθνική παραγωγή-εξαγωγή. Μαχόμεθα κατά του καταστροφικού γιγαντισμού και της καρτελοποίησης. Απλά, το πιστεύω μας συνίσταται στο «Ωραίο είναι το μικρό και λιτό» ελληνιστί! Small is beautiful.

To ελληνικό αυτοκίνητο πολλαπλών χρήσεων PONY® πρεσβεύει την λογική απλότητα και την Ελληνική κλασσική ομορφιά. Φιλοσοφικά, είμαστε κάθετα αντίθετοι σε σπατάλες, επιδείξεις αλαζονείας, πιθηκισμούς και μοδάτα life-styles. Τα PONY® προσθέτουν μεγαλύτερη ΑΞΙΑ στα χρήματά σας και πάνω από 30 χρόνια κύκλο ζωής! Άλλωστε, η αχαλίνωτη σπατάλη, με μανδύα την δήθεν ανάπτυξη, βύθισε τον κόσμο μας σε πρωτοφανή ανισότητα και απέραντη φτώχεια.

Στα δήθεν fast track αντιπροτείνουμε fast back to Hellenism, προβάλλοντας την ανθρώπινη διάσταση. Τόπο στα νιάτα και άνοιγμα στους δημιουργούς, κυρίως μικρομεσαίους, που η τεχνολογία σήμερα μπορεί και πρέπει να τους κάνει ανταγωνιστικούς. Στην σημερινή «κρίση» η απάντησή μας είναι: Αυτενέργεια, με πρωταρχικό χτύπημα στην αδράνεια, ψυχολογική ανάταση με «έκρηξη» πολιτισμική, αλλά παράλληλα με έντονη εξαγωγική παραγωγή.

Και ας μην ξεχνάμε όλοι μας ότι η απληστία νομοτελειακά καταλήγει σε πλήξη! Η Ελλάς όχι απλά θα επιζήσει αλλά θα θριαμβεύσει μόνο με το αγκάλιασμα της Εθνικής παραγωγής.

NAMCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Πέτρος – Τζανέτος Κοντογούρης