ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΟΓΜΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ NAMCO ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ

Παρά το λυσσαλέο πόλεμο ενός θλιβερού απαξιωμένου κατεστημένου που έχει μοναδικό σύμμαχό του μία ορισμένη, ανεύθυνη,  χαοτική γραφειοκρατία, η NAMCO εξακολουθεί να προοδεύει και να εκπροσωπεί  επάξια την Εθνική Βιομηχανία Αυτοκινήτων. Το όραμα πολλών γενιών μπορεί και πρέπει να γίνει πραγματικότητα.

ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ NAMCO ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ:

-       Ελληνική παραγωγή με μέγιστη δυνατή Ε.Π.Α. (Ελληνική Προστιθέμενη Αξία)

-       Βαθμιαία και συστηματική υποκατάσταση εισαγωγών και εξόρμηση – εφόρμηση για παγκόσμιες εξαγωγές και όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά παγκοσμίως

-       Στον ΚΑΙΑΔΑ, οφείλουμε να ρίξουμε όχι τους συνανθρώπους μας, αλλά την αχαλίνωτη Δανειακή Πολιτική. Προωθώντας σθεναρά και με αιχμή του δόρατος την ανταγωνιστική – εξαγωγική παραγωγή.

-       Η εφαρμοσμένη και εμπορευματοποιήσιμη καινοτομία του ιδρύματος ¨ΗΡΑΚΛΗΣ¨ θα αποτελεί διαχρονικά τη μάχη όλων μας κατά της διαβρωτικής ανεργίας, που ιδιαίτερα σήμερα γιγαντώθηκε και κατατρώει τις σάρκες όλων μας και ιδιαίτερα των νέων μας. Ιερή υποχρέωση των ιθυνόντων, των πλουτοκρατών και των σοβαρών δημιουργών είναι η κατακέφαλη, άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας, που τείνει να εξαφανίσει ολοκληρωτικά την ύπαρξη της Πατρίδος μας.