ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ PONY® MINI PLANT - ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΟΜΠΟΤ

Η ολική επένδυση ενός τέτοιου PONY® MINI PLANT εγκατεστημένου στις ακόρεστες αναδυόμενες χώρες ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ ανέρχεται σε κλάσμα του κλάσματος των επενδύσεων που απαιτούνται από τις γνωστές  γιγαντιαίες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Επί πλέον τα παραγόμενα ΡΟΝΥ® είναι εκτός παντός συναγωνισμού σε ποιότητα και τιμή. Συγκριτικά: Σε πολλές χώρες, όπως η ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ και χώρες της MERCOSUR, το κόστος ενός ΡΟΝΥ® είναι λιγότερο από το συνολικό κόστος μόνον των μεταφορικών, δασμών, φόρων κ.λ.π. ενός αντίστοιχου εισαγόμενου, χωρίς να υπολογίζεται η  αξία του αυτοκινήτου! Διεθνώς τα PONY® MINI PLANT αναγνωρίζονται από τους ειδικούς ως ο θρίαμβος της Ελληνικής τεχνολογίας DYNATEC®  που χρησιμοποιεί απλοποιημένα συστήματα και μεθόδους παραγωγής χρησιμοποιώντας βασικά ντόπια χέρια και όχι ROBOT. Η κωδικοποιημένη αυτή  τεχνολογία DYNATEC® (DYNAMIC TECHNOLOGIES) συμπεριλαμβάνει την παράδοση ελληνικών μέσων παραγωγής, εργαλειομηχανών, καλουπιών, ειδικού βαφείου κ.λ.π., καθώς και τεχνική εκπαίδευση και Διοικητικό Management, που προσφέρουν σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Τα PONY® MINIPLANT αποδεδειγμένα δημιουργούν μία τεράστια συναλλαγματοφόρο πηγή και απασχόληση Ελληνικού προσωπικού σε μακροχρόνια βάση.

Συμβάσεις για PONY® MINIPLANT έχουν υπογραφεί με την ΑΙΓΥΠΤΟ, και σε εξέλιξη είναι με την Μοζαμβίκη, την Μαδαγασκάρη και το Βιετνάμ.