ΙΔΡΥΜΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ  ΜΕ ΤΑΧΕΙΑ  ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ.

Η NAMCO πρωτοπορεί και πάλι με το ΙΔΡΥΜΑ Εφαρμοσμένης Καινοτομίας, ¨ΗΡΑΚΛΗΣ αφού ολοκλήρωσε την κατασκευή, στις εγκαταστάσεις της, ειδικά σχεδιασμένων  χώρων, όπου θα λειτουργεί το Ίδρυμα.

Εκεί θα εργάζονται,  θα δημιουργούν και θα μπορούν να ανακοινώσουν την δουλειά τους, σε ειδικές ημερίδες και σεμινάρια, Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, ειδικοί στην έρευνα και την ανάπτυξη  βελτιώσεων και  νέων εφαρμοσμένων καινοτομιών, γύρω από την αυτοκίνηση και όχι μόνο.

Το εργαστήρι Ηρακλής, που στο άμεσο μέλλον θα στεγαστεί σε πιο σύγχρονο χώρο,  2.000 τ.μ., πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα συμβάλει στη δυναμική είσοδο της Ελλάδας στη νέα εποχή της τεχνολογίας και θα αξιοποιήσει τα ανήσυχα ελληνικά μυαλά και το Ελληνικό  δαιμόνιο στην καινοτομία. Ο σχεδιασμός της NAMCO έχει ως σταθερό και διαχρονικό ΟΡΑΜΑ τους ταλαντούχους νέους επιστήμονες και πιστεύει ακράδαντα στη δική της φιλοσοφία, στο TALENTISM που ρυμουλκεί και οδηγεί την ανθρωπότητα στην ευημερία.

Σημειωτέον ότι η NAMCO έχει αποφασίσει να πριμοδοτήσει τον ¨ΗΡΑΚΛΗ¨ με την μεταβίβαση του 75% της ακίνητης περιουσίας της, καθώς και το σημαντικό άυλο ενεργητικό της, που διεθνείς οίκοι εκτίμησαν στο ποσό των € 80.000.000 (ογδόντα εκατομμύρια Ευρώ). Επί πλέον έχει υιοθετήσει βραβείο της καλύτερης καινοτομίας που εμπορευματοποιείται, με το ποσό   € 50.000.

Το MASTER  PLAN της NAMCO, προβλέπει ότι θα πραγματοποιηθούν σημαντικά κέρδη μόνο και μόνο, από τις προτάσεις καινοτόμων προϊόντων των ταλαντούχων νέων επιστημόνων και μη.

Τα παραδείγματα άξιων Ελλήνων επιστημόνων ερευνητών είναι χιλιάδες ανά τον κόσμο με χαρακτηριστικότερο τον πρωτοπόρο τον διάσημο Έλληνα,  SIR ALEX ISIGONIS που σχεδίασε το πρωτοποριακό MINI της BMC που και σήμερα είναι το λίαν κερδοφόρο αυτοκίνητο της BMW, σε όλο τον κόσμο.

Η NAMCO συνεργάζεται με πολλά σχετικά ιδρύματα, καθώς και με το Greek Economic Forum.

Επίσης με τα Πολυτεχνεία του Μονάχου, της Σόφιας, του Βουκουρεστίου, του Αθηνών, των  Χανίων , του Τελ Αβίβ και με  ορισμένα ιδιωτικά εργαστήρια, που δραστηριοποιούνται στην Ε & Α, εξετάζοντας σοβαρά τις όποιες  προτάσεις που αποτελούν την  βάση για καινοτόμες εμπορευματοποιήσιμες εφαρμογές.

 Το σύνολο των καθαρών κερδών του Ιδρύματος «ΗΡΑΚΛΗΣ» θα διανέμονται πρωτίστως στους ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και δευτερευόντως στο Ίδρυμα για την ανάπτυξη του. Το ίδρυμα είναι καθαρά ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ και προωθεί την κοινωνική αλληλεγγύη με τα μυαλά των αρίστων.Τέλος η NAMCO, όπως και πολλοί άλλοι, εργάζεται συντονισμένα και χωρίς καμία βοήθεια για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

 

Website: http://www.heracles-lab.com/